Atlas električni radijatori

Thermor električni radijatori

                                     Atlas AVK 2002

Norveški radijatori Atlas

Atlas radijator AVK 1002

Norveški radijatori Atlas - NOVI MODEL!

Norveški radijatori Atlas - električni radijatori priključnog napona 220 V-50Hz, sadrže aluminijski X grijač (niskotemperaturni grijač) koji omogućava manju potrošnju električne energije, rade bešumno, imaju dvostruku električnu zaštitu (IP 24) te su pogodni za ugradnju u kupaonice i druge vlažne prostore, jednostavni su za montažu i održavanje, sadrže zaštitu od pregrijavanja te nema opasnosti i mogućnosti ozljede djece i ostalih korisnika radijatora. Radijatori Atlas se serijski isporučuju se sa kontrolnom jedinicom sa LCD zaslonom te integriranim štednim modulom i tajmerom.Atlas radijatori opremljeni su elektronskim termostatom sa digitalnim podešavanjem sa LCD ekranom na kojem se prikazuje postavljena temperatura, programi rada i vrijeme. Imaju ugrađen mjerač vremena (timer) te 13 programa rada. Korisnik Atlas i uporabom štednog modula može sam dnevno programirati željene intervale grijanja i potrebi podešavanjem  (ugodne) i  (ekonomične) temperature grijanja. Štedni modul pruža korisniku grijanja potpuni komfor i bezbrižno grijanje kroz cijelu sezonu te se na taj način ostvaruje dodatna ušteda energije. Širina radijatora ili dubina radijatora je samo 57 mm tako da se mogu uklopiti u interijer svakog prostora. Isporučuju se sa zidnim nosačem i PVC nosačem sa kotačićima za pod.


Zagrijavanje prostora

Grijanje električnim radijatorima je sigurno i udobno rješenje za svaki prostor. Instalacija sustava Atlas grijanje na zahtjeva velike financijski izdatak.Bez obzira da li se instaliraju u novoizgrađene prostore ili za zagrijavanje postojećih prostora, grijanje električnim radijatorima Atlas se pokazalo kao dobra ekonomska odluka. Električni radijatori Atlas nude udobno, brzo i efikasno grijanje, jednostavno rukovanje te nisku potrošnju električne energije. Prilikom grijanja Atlas AVK radijatorima se podiže puno manje prašine u usporedbi ba ostalim načinima grijanja. Norveški radijatori Atlas su modernog dizajna, bešumnog rada, niske potrošnje energije i odlične kvalitete izrade.Atlas radijatori se jednostavno i brzo montiraju na zid prostorije koju se želi grijati.Atlas radijatore je moguće montirati i na kotače tako da mogu biti mobilni i seliti se iz oprostorije u prostoriju ovisno o potrebi korisnika.


Maksimalna sigurnost korisnika

Atlas AVK električni radijatori se proizvode sukladno strogim sigurnosnim pravilima. Radijatori su modernog dizajna i oblih oblika bez oštrih rubova, imaju ugrađenu zaštitu od pregrijavanja a kućište se ne zagrijava na visoke temperature tako da nema opasnosti za korisnika. Radijatori Atlas imaju ugrađenu dvostruku električnu zaštitu (IP 24) te se zbog toga mogu koristiti za zagrijavanje u vlažnim prostorima (kupaonice, podrumi i slično).


Aluminijski X grijač

Atlas AVK radijatori imaju ugrađen aluminijski grijači element velikih dimenzija u obliku slova X, te takav oblik i struktura grijača omogućava brzi početak grijanja nakon uključivanja (cca 45 sekundi) i brzo podizanje temperature grijanog prostora u roku od nekoliko minuta. Grijač radi na nižim temperaturama od konvencionalnih električnih grijača što znači veću udobnost i kvalitetu zraka prilikom cirkulacije prostorom. Hladan zrak iz donjeg dijela prostorije ulazi u radijator kroz otvor na donjem dijelu radijatora. Aluminijski grijač smješten na dnu radijatora zagrijava hladni zrak koji prolazi preko njega, topli zrak se diže u zrak i potiskuje hladni zrak u dno radijatora te prirodno kruži po prostoriji koju brzo i efikasno zagrijava.

    Atlas radijator AVK 2002 W

Snaga 2000 W

Dimenzije: 1265x57x400 mm

Težina: 8 kg

Za prostore: 17 do 22 m2

Boja: krem

Isporuka.: ODMAH

Plaćanje; pouzečem ili po ponudi

Besplatna dostava!


               Cijena: 1.140,00 kn

     

Informacije i kontakt:
Europrodaja 
Svibanjska 5, 47000 Karlovac
OIB: 01077570236
Tel. 095/803-9749
E-mail: europrodajajdoo@gmail.com

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.